Naglar

Med lång erfarenhet inom yrket kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi erbjuder ett brett sortiment och avancerade designs.
Att regelbundet gå på utbildningar för att hänga med i trenderna är en självklarhet för oss.
Vi gillar när du utmanar oss!

Gelenaglar

Gelenaglar finns att få både som förlängning (nytt set) och direkt på din egna naturliga nagel (påfyllning/återbesök). Ett nytt set utförs antingen med tipp eller mall, beroende på vad som passar din nagels form och vilken design du önskar. Normalt sker återbesök med 3-4 veckors mellanrum.

Rätt hårdhet på gelenaglarna är viktigt

Gele härdas i uv-lampa och finns i en mängd olika variationer och utformningar för kunna anpassas så bra som möjligt till just dina behov. Vissa naglar behöver en mjuk och flexibel gele, vissa behöver en hårdare gele medan andra behöver något mitt i mellan. Rätt gele på rätt nagel är viktigt för att uppnå ett så hållbart resultat som möjligt, utan släpp och brutna naglar. Ibland tar det mer än ett besök innan vi har hittat rätt gele för just dina naglar.

Bara fantasin sätter gränserna

Gelenaglar anpassas efter dina önskemål och kan göras i valfri längd, form, färg och tjocklek. Själva designen och dekorationen på gelenaglen görs enligt dina och våra idéer. Bara fantasin sätter gränserna! Vi går kontunerligt på kurser och uppdaterar oss i de senaste trenderna för att kunna skapa just de naglarna du vill ha.

Gellack

Gellack är en hybrid mellan gele och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-3 veckor

Gellack härdas i UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men inte som gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning.

Gellack går att få som helfärg och fransk design, med lättare dekor såsom handmålat, stenar, stämplar m.m.

Vi rekommenderar enkel manikyr var 3:e vecka, spa var 6:e samt paraffinbad vid behov. Givetvis väljer du som kund hur ofta du vill komma och du kan utföra behandlingarna både med kortare och längre mellanrum.

Håller inte dina gelenaglar?

Hur bra naglarna håller är olika från person till person. Det kan bero på vilken gele som använts då det finns geler med olika funktion och hårdhet. Men det finns även andra saker som påverkar. En anledning är de egna förutsättningarna såsom jobb, vanor/dåliga vanor, du pillar på dina naglar, du biter på naglarna/nagelbanden, smörjer du naglarna med nagelolja regelbundet, använder du handsprit och/eller är mycket i vatten? Många av dessa saker går att förbättra och undvika, vilket kommer göra att gelenaglarna håller bättre. Det kan också finnas orsaker som är svårare att påverka. Det kan vara kroniska sjukdomar, tillfälliga sjukdomar, hormonella rubbningar, mediciner, graviditet o.s.v. I de flesta fall kan nagelterapeuten tillsammans med dig som kund komma fram till en lösning som fungerar bäst för dig.

Borttagning av gelenaglar

Om du inte längre önskar att ha gele eller gellack på dina naglar är det viktigt att materialet avlägsnas på ett skonsamt sätt. Då är du välkommen för en borttagning hos oss på salongen.

lkstudio
Stäng meny