Frisör och skönhetsalong

Välkommen till en frisörsalong och skönhetssalong som sätter guldkant på tillvaron

LKSTUIO

Välkommen till din exklusiva och professionella frisörsalong i Sundbyberg. Slappna av och låt våra frisörer ta hand om dig och ditt hår. Oavsett om du önskar färgning, klippning, styling, hårförlängning, extensions eller olaplexbehandling hjälper en frisör dig.

För oss är det viktigt att erbjuda dig noggrann konsultation och skräddarsydda behandlingar. Hos oss hittar du ett glatt gäng nyskapande, kreativa och erfarna frisörer och skönhetsbehandlare som möter upp dig med mottot: kvalité med kunden i fokus. Oavsett vilken stil du strävar efter ser våra frisörer till att skapa rätt look och en upplevelse i toppklass.

frisör

HELHETKOCEPT

LKSTUDIO är inte enbart en nytänkande frisör, här erbjuds även en skönhetssalong och klinik med ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. I vår unika salongsmiljö erbjuder vi dig den fullständiga skönheten som du är värd för både kropp och själ. 

Flera behandlingar

Vi tänker på helheten, conceptet är att du hos Oss finner allt under samma tak: frisör, permanent hårborttagning, fettfrysning, ansiktslyft med Hifu och ansiktsbehandlingar. Vi håller oss ständigt uppdaterade med hudvårdsmärken och jobbar endast med marknadens mest kända och effektiva produkter.  

 Välkommen till en frisörsalong och skönhetssalong som sätter guldkant på tillvaron

Ansikslyft hifu

Kontakta oss

Har du vägarna förbi vår relaxande lokal så kan du även komma som drop In kund i mån av en ledig frisör.

ÖPPETIDER

Måndag- TORSDAG :9:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
LÖRDAG-SÖDAG: Stängd

Vi befinner oss på

Ridvägen 15 c, 174 57 Sundbyberg
Telefon: +4673948
Email: info@lkstudio.se

Stäng meny